Inov-8 Windshell FZ - Heren - Slate

Artikelnummer: 000746-ST-002-4XL
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

Bescherm jezelf tegen de wind met het ultralichte, opvouwbare winddichte hardloopjack. Gemaakt van 100% gerecycled nylon voor optimale bescherming bij winderig weer.

 

Productomschrijving

De Windshell FZ windjack biedt de perfecte bescherming tijdens trainingen in overgangsseizoenen en winderige dagen waar lichtgewicht, ademende bescherming essentieel is.

Met een gewicht van minder dan 100 g kan dit ultralichte windjack gemakkelijk worden opgeborgen in zijn eigen zak, perfect om mee te nemen in een rugzak of zelfs in hardloopshorts of -tights.

Ondanks zijn lichtgewicht biedt de Windshell FZ uitzonderlijke bescherming tegen de wind, met specifieke zones die bescherming bieden waar dit het meest nodig is. Ventilatiegebieden onder de armen en op de rug zorgen ervoor dat lichaamswarmte en zweet kunnen ontsnappen, waardoor je comfortabel blijft.

Het Windshell FZ jack is voorzien van een capuchon en duimgaten in de mouwen voor extra warmte en bescherming op zeer winderige dagen. Wanneer niet in gebruik, kan de capuchon veilig worden vastgezet met een drukknoop om te voorkomen dat hij flappert tijdens het rennen.

Hoewel het jack niet volledig waterdicht is, biedt de waterbestendige stof wel enige bescherming tegen lichte regenbuien, ideaal voor mildere dagen waar bescherming tegen de wind prioriteit heeft.

 

Voordelen van het Windshell FZ windjack

    • Ultralicht en opvouwbaar: Makkelijk mee te nemen en op te bergen.

 

    • Winddicht: Biedt uitstekende bescherming tegen de wind.

 

    • Ademend: Ventilatiezones onder de armen en op de rug voor comfort.

 

    • Capuchon en duimgaten: Extra warmte en bescherming op winderige dagen.

 

    • Milieuvriendelijk: Gemaakt van 100% gerecycled nylon voor duurzaamheid en verantwoord gebruik van materialen.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen