Inov-8 Trailtalon GTX - Heren - Grey

Artikelnummer: 001277-GY-W-001-12
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De TRAILTALON GTX: Waterdichte trailschoenen voor natte weersomstandigheden

 

Productomschrijving
De TRAILTALON GTX is de ideale waterdichte trailschoen voor trainingen en races op zachte ondergrond en gemengd terrein. Ontwikkeld voor hardlopen op ruig, wisselend terrein, is de TRAILTALON GTX een evolutie van onze populaire ROCLITE-serie en blinkt uit op elk type ondergrond. Met een volledig waterdichte GORE-TEX membraan blijven je voeten droog en warm, zelfs tijdens de natste runs.

De buitenzool van grafeen-versterkt rubber biedt ongeëvenaarde grip op zachte oppervlakken zoals modder, gladde bospaden en harde rotsachtige grond. Geïnspireerd door het hoefpatroon van de berggeit, zorgen de 6mm noppen voor stevige grip, terwijl de multidirectionele noppen je snel loslaten van de ondergrond, zodat je moeiteloos verder kunt rennen.

Comfort staat centraal bij trailrunning, en dat voel je met de combinatie van de POWERFLOW PRO tussenzool en de BOOMERANG inlegzool. Deze werken samen om je een licht en veerkrachtig gevoel te geven, zelfs op het meest uitdagende terrein.

Het robuuste bovenwerk van de TRAILTALON GTX is gemaakt van engineered mesh met ademende zones en versterkte delen op de plekken waar de schoen het meest slijt. Een sterke hielkap zorgt voor een stevige, aansluitende pasvorm, terwijl een teenbeschermer bescherming biedt tegen verborgen obstakels op het pad.

 

Voordelen van de TRAILTALON GTX

  • Volledig waterdicht dankzij het GORE-TEX membraan voor droge en warme voeten, zelfs bij slecht weer.
  • Grafeen-versterkte 6mm noppen zorgen voor optimale grip op modder, bospaden en rotsachtig terrein.
  • POWERFLOW PRO tussenzool en BOOMERANG inlegzool bieden veerkracht en comfort, zelfs op ruig terrein.
  • Ademend en duurzaam bovenwerk met strategisch geplaatste versterkingen voor extra bescherming en comfort.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen