Inov-8 Trailtalon - Heren - Blue/Black/Lime

€150,00
Artikelnummer: 001275-BLBKLM-W-001-14
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

Lichtgewicht trailrunning schoenen met ongeëvenaarde grip voor zachte en modderige paden. Ideaal voor uitdagend terrein, met demping en bescherming voor een soepele en stabiele loopervaring.

 

Productomschrijving

Maak kennis met de TRAILTALON, de ultieme lichtgewicht trailrunning schoen die ontworpen is om snelheid, grip en bescherming te bieden op zachte en gemengde ondergronden. De TRAILTALON beschikt over een grafiet-versterkte buitenzool die uitblinkt op alle terreinen, van modderige paden tot harde, rotsachtige ondergronden. De 6mm noppen, geïnspireerd op de hoefstructuur van een berggeit, zorgen voor een uitstekende grip en bevorderen snelle afvoer van modder en vuil tijdens elke stap.

Met een nieuw anatomisch ontwerp sluit de TRAILTALON strak aan rond de hiel voor een stabiele en veilige pasvorm, terwijl de tenen voldoende ruimte hebben om te spreiden. Dit zorgt voor een comfortabele, responsieve pasvorm, zelfs tijdens lange runs over uitdagende trails.

De demping wordt verzorgd door onze lichtgewicht en veerkrachtige POWERFLOW PRO tussenzool, die zorgt voor de perfecte balans tussen demping en reactievermogen. De BOOMERANG inlegzool geeft je een extra energieteruggave bij elke stap, waardoor je lichter en sneller loopt.

De TRAILTALON is voorzien van een sterke hielkap en een beschermende teenbumper om stoten tegen rotsen en obstakels te voorkomen. Het ademende bovenwerk van mesh met verstevigde zones zorgt voor duurzaamheid en ventilatie op de plekken waar het het meest nodig is.

 

Voordelen van TRAILTALON

  • Uitstekende grip: Grafiet-versterkte buitenzool met 6mm noppen voor stevige grip op zachte en harde ondergronden.
  • Lichtgewicht en responsief: POWERFLOW PRO tussenzool biedt superieure demping en energieteruggave.
  • Bescherming tegen trailgevaren: Verstevigde hielkap en teenbumper beschermen je voeten tegen stoten en scherpe obstakels.
  • Anatomische pasvorm: Het ontwerp biedt een veilige pasvorm rond de hiel en voldoende ruimte voor de tenen, voor comfort en stabiliteit.
  • Veelzijdig: Perfect voor trailrunning op zachte, modderige en rotsachtige ondergronden, met grip, demping en bescherming die je nodig hebt.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen