Inov-8 Trailpant - Dames - Black

Artikelnummer: 000871-BK-001-3UK12
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Trailpant: waterdichte hardloopbroek voor training en races in natte omstandigheden. Gemaakt van zeer ademend materiaal en eenvoudig aan en uit te trekken.

Productomschrijving

Blijf doorgaan in kou en regen met de Trailpant: waterdichte hardloopbroek ontworpen voor training en races in natte omstandigheden.

De Trailpant is gemaakt van premium 2,5-laags waterdicht materiaal en heeft een hoge waterdichtheid van 20.000 HH. Dit houdt je droog tijdens stortbuien en winterse buien. Dankzij het materiaal en de volledig getapete naden voldoet de broek ook aan de verplichte uitrustingseisen voor races die volledige waterdichte kleding vereisen.

Tegelijkertijd is de Trailpant zeer ademend, waardoor warmte kan ontsnappen wanneer je hard werkt. Dit betekent dat de broek je temperatuur comfortabel houdt, voldoende bescherming biedt zonder dat je oververhit raakt.

De Trailpant kan worden opgeborgen in zijn eigen geïntegreerde zak, waardoor hij klein, lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen is. Het is eenvoudig om hem op te bergen in een racevest of heuptas. Deze draagbaarheid maakt de broek ook favoriet voor lichtgewicht wandelen en backpacken.

Wanneer de omstandigheden veranderen en je de Trailpant moet aantrekken, zorgen ritsen tot kniehoogte ervoor dat je ze snel en gemakkelijk over je schoenen kunt trekken zonder deze uit te hoeven doen. Perfect voor wanneer je tijdens een stortbui of race snel je waterdichte kleding moet aantrekken.

 

Voordelen van Trailpant

    • Hoge waterdichtheid: 20.000 HH houdt je droog in zware regenbuien.

 

    • Zeer ademend: Laat warmte ontsnappen om oververhitting te voorkomen.

 

    • Compact op te bergen: Integreerde zak maakt het eenvoudig mee te nemen.

 

    • Gemakkelijk aan en uit te trekken: Ritsen tot kniehoogte voor snelle toegang.

 

    • Voldoet aan verplichte uitrustingseisen: Ideaal voor races met verplichte waterdichte kleding.

 

    • Lichtgewicht: Perfect voor lichtgewicht wandelen en backpacken.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen