Inov-8 TrailFly - Dames - Dusty Rose/Pale Pink

Artikelnummer: 001149-DEPP-S-001-05
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De INOV8 TrailFly is een trailschoen ontworpen voor trainingslopen op harde en rotsachtige ondergronden. Perfect voor zowel dagelijkse trainingen als langere trailwedstrijden.

 

Productomschrijving

De TRAILFLY is jouw ideale schoen voor dagelijks hardlopen op droge, rotsachtige trails en langere trailraces. Met 4 mm rubberen noppen, speciaal ontworpen voor optimale grip op harde ondergronden, biedt deze schoen zowel snelheid als controle. De slijtvaste GRAPHENE-GRIP buitenzool levert ongeëvenaarde tractie, zelfs onder natte omstandigheden.

De vernieuwde anatomische vorm van de TRAILFLY volgt de natuurlijke contouren van je voet. Verkrijgbaar in zowel Standard als Wide Fit, waarbij de Wide Fit extra ruimte biedt voor brede voeten en comfort tijdens lange afstanden. De dikkere schuimlaag biedt extra demping voor lange runs, zonder dat je het contact met de ondergrond verliest.

Met een flexibele META-SHANK rotsplaat ben je beschermd tegen scherpe stenen en wortels, zodat je vol vertrouwen over uitdagend terrein kunt bewegen.

Of je nu dagelijks traint of ultramarathons loopt, de TRAILFLY biedt je comfort, bescherming en grip, ongeacht de uitdaging.

 

Voordelen van de INOV8 TrailFly

  • 4 mm GRAPHENE-GRIP noppen: Optimale grip op rotsen en harde ondergronden, ook in natte omstandigheden.
  • Anatomische pasvorm: Natuurlijke voetvorm met keuze tussen Standard en Wide Fit voor extra comfort en ruimte.
  • Extra demping: Dikkere schuimlaag voor langere runs met behoud van grondgevoel.
  • META-SHANK rotsplaat: Bescherming tegen scherpe stenen en wortels.
  • Veelzijdig en duurzaam: Perfect voor zowel dagelijkse trainingen als lange trailwedstrijden en ultramarathons.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen