Compressport Trail Racing Postural SS Top W - Purple/Lilac

Artikelnummer: ATSW4913076XS
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Compressport Trail Racing Postural top is een tweede huid, naadloos trailrunning T-shirt met posturale ondersteuning en gerichte ventilatie voor snelle trailsessies.

 

Productomschrijving

Trailrunning is een avontuur, en het kortemouwen Trail Racing Postural T-shirt voor dames is klaar om je grootste uitdagingen aan te gaan. Exclusief voor vrouwen ontworpen, combineert dit high-performance trailrunning shirt vrouwelijkheid met onze kenmerkende trail-ready functies. De zachte, naadloze microvezelstof zorgt ervoor dat irritatie in alle gevoelige gebieden wordt geëlimineerd en zweet snel wordt afgevoerd, terwijl geïntegreerde panelen, waaronder een “V” tussen de schouderbladen, overtollige transpiratie snel afvoeren om je droog te houden. De vrouwelijke Ergo-snede past als een tweede huid, met geïntegreerde Spin Control-technologie om je schouders recht te houden naarmate de kilometers verstrijken. Het halve rits ontwerp biedt flexibiliteit en op maat gemaakte ventilatie, afhankelijk van de weersomstandigheden en de intensiteit van je inspanning – open eenvoudig voor extra ventilatie wanneer je het tempo opvoert. Ons vernieuwde mouwontwerp voorkomt irritatie als je een rugzak draagt en stopt net boven de elleboog, wat het perfecte evenwicht tussen stijl en prestaties creëert. Deze elegante touch wordt verder versterkt door de nieuwe, discreet toelopende kraag. Onze siliconen tailleband is een gamechanger, waardoor het materiaal op zijn plaats blijft, ongeacht het terrein en perfect combineert met een Free Belt om trailrunning benodigdheden mee te nemen. Dames, het is tijd om je volgende trailrunningdoel te plannen.

 

Voordelen van de Trail Racing Postural SS Top W

  • Tweede huid pasvorm voor ultiem comfort en bewegingsvrijheid.
  • Naadloos ontwerp voorkomt irritatie en schuren.
  • Geïntegreerde Spin Control-technologie helpt je schouders recht te houden.
  • Half-zip design biedt op maat gemaakte ventilatie voor verschillende weersomstandigheden.
  • Geavanceerde vochtregulatie om je droog en comfortabel te houden.
  • Ergonomisch en stijlvol ontwerp dat perfect combineert met een Free Belt voor het meenemen van benodigdheden tijdens het rennen.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen