Compressport Trail Racing Postural SS Top M - Saffron

Artikelnummer: ATSM4907028S
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Compressport Trail Postural SS Top is een lichtgewicht, nauwsluitend trailrunning shirt met optimale ventilatie en houdingsondersteuning voor snelle trail sessies.

 

Productomschrijving

Trailrunning vereist uitrusting die met je meebeweegt en ademt zoals jij ademt. De nieuwe generatie Trail Postural SS Top biedt ultiem comfort, ventilatie en prestaties om de top van de bergen te bereiken en weer veilig af te dalen. De ergonomische snit is ontworpen om aan te voelen als een tweede huid, met zachte, naadloze microvezelstof die irritatie op gevoelige plekken elimineert en zweet snel afvoert. Een ontworpen "V" tussen de schouderbladen helpt overtollig zweet snel af te voeren, zodat je droog blijft als het tempo toeneemt. Onze kenmerkende Spin Control-technologie is in de stof geweven om je schouders recht te houden wanneer de kilometers zich opstapelen. Het nieuwe ontwerp van de mouwen voorkomt ongewenste irritatie bij het dragen van een trailpack, terwijl de nauwsluitende stof op bicepslengte veilig uit de buurt van bomen en stokken blijft. De ronde halslijn zit plat tegen je huid voor ultiem comfort en gemakkelijke toegang tot de zelfsluitende rits over de volledige lengte. Pas de opening eenvoudig aan voor meer of minder ventilatie, afhankelijk van het pad en je hartslag. Een siliconen verdubbeling rond de taille voorkomt dat het shirt omhoog kruipt, zelfs als het terrein ruw wordt. Dit naadloze trailrunning shirt is ideaal in combinatie met een pack of een Free Belt, afhankelijk van de lengte van je sessie of race. Dus, wordt het de CCC® of de TransGranCanaria?

 

Voordelen van de Trail Racing Postural SS Top M

  • Geïntegreerde houdingsondersteuning om je schouders recht en je core actief te houden tijdens intense, langdurige inspanningen.
  • Optimale thermoregulatie en ademend vermogen dankzij specifieke microvezelstof en geïntegreerde meshpanelen om je koel en droog te houden.
  • Hoog comfort dankzij een naadloze, ergonomische snit die aanvoelt als een tweede huid en siliconen verdubbeling rond de taille.
  • Zelfsluitende rits over de volledige lengte voor gemakkelijke aanpassing van de ventilatie.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen