Inov-8 Roclite Mid GTX - Heren - Navy/Black

Artikelnummer: 001289-NYBK-W-001-07.5
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

Lichtgewicht, waterdichte wandelschoenen die demping en grip bieden op elk oppervlak. Ideaal voor dagtochten op uitdagend terrein. Ontdek de comfort en bescherming van de Roclite Mid GTX.

 

Productomschrijving

Maak kennis met de Roclite Mid GTX, de ultieme lichtgewicht wandelschoenen die comfort en bescherming bieden voor elk avontuur. Met een nieuw anatomisch ontwerp sluit de Roclite GTX perfect aan rond de hiel voor een veilige pasvorm. De brede teenbox zorgt ervoor dat je tenen comfortabel kunnen spreiden, zelfs bij lange wandelingen.

De Roclite-serie doorbreekt het idee dat wandelschoenen zwaar en log moeten zijn. Inov8 ontwerpt wandelschoenen die licht van gewicht zijn maar boordevol technologie zitten om ervoor te zorgen dat je een comfortabele dag op de paden hebt.

De Roclite Mid GTX heeft een GORE-TEX-waterdicht membraan. Dit houdt water buiten en laat tegelijkertijd zweet ontsnappen. Bovendien vormt een meta-cradle een beschermende cradle rond je voet om ondersteuning en stabiliteit te bieden op oneffen, technisch terrein.

Onder je voet zorgt een powerflow pro-tussenzool, onze lichtste schuimsoort, voor uitstekende demping en comfort, terwijl je toch de grond eronder goed kunt voelen. Een flexibele meta-plate rock plate beschermt je voetzool tegen scherpe stenen, zonder de schoen stijf te maken, zodat je voet natuurlijk op de ondergrond kan reageren.

De stickygrip rubberen buitenzool biedt uitstekende grip en tractie op alle oppervlakken. De 6mm rubberen noppen, gevormd als het hoefpatroon van een berggeit, zorgen voor betrouwbare grip op natte modder en rotsen.

Wandelen zal nooit meer hetzelfde zijn. Ervaar de lichtgewicht vrijheid met de Roclite Mid GTX.

 

Voordelen van Roclite Mid GTX

  • Lichtgewicht en comfortabel: Het nieuwe anatomische ontwerp en powerflow pro-tussenzool bieden superieure demping en comfort.
  • Waterdicht en ademend: GORE-TEX-membraan houdt water buiten en laat zweet ontsnappen voor droge voeten.
  • Uitstekende grip: Stickygrip rubberen buitenzool met 6mm noppen biedt betrouwbare grip op alle oppervlakken.
  • Beschermend en flexibel: Meta-plate rock plate beschermt de voetzool tegen scherpe stenen zonder stijfheid toe te voegen.
  • Ruime teenbox: Brede teenbox zorgt voor comfort, zelfs bij lange wandelingen.
  • Veelzijdig en betrouwbaar: Perfect voor dagtochten op uitdagend terrein.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen