Inov-8 Roclite GTX - Heren - Dark Ocean/Black/Lime

Artikelnummer: 001287-DOBKLM-W-001-10
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

Lichtgewicht, waterdichte wandelschoenen met STICKYGRIP rubberen grip. Ideaal voor het hele jaar door, met demping en bescherming voor comfort op elk terrein. Ontdek de veelzijdigheid van de Roclite GTX.

 

Productomschrijving

Maak kennis met de Roclite GTX, de ultieme lichtgewicht en waterdichte wandelschoenen die comfort, wendbaarheid en bescherming bieden voor elke avontuurlijke tocht. De Roclite GTX beschikt over een STICKYGRIP rubberen buitenzool die uitblinkt op alle ondergronden, of het nu zachte, modderige paden zijn of harde, aangestampte trails. De 6mm noppen zijn geïnspireerd op de vorm van een berggeitenhoef en bieden sterke grip op elk terrein, terwijl ze modder en vuil vrijgeven bij elke stap.

Gebouwd op een gloednieuw, anatomisch ontwerp, sluit de Roclite GTX strak aan bij de hiel voor een veilig gevoel en biedt het voldoende ruimte voor je tenen om te spreiden. Dit zorgt voor een comfortabel, stabiel en responsief gevoel tijdens lange wandelingen over uitdagend terrein.

De demping wordt verzorgd door onze lichtste en meest responsieve schuim tot nu toe: POWERFLOW PRO. Deze tussenzool laat je licht en wendbaar voelen tijdens je wandeling, met de perfecte balans tussen demping en grondgevoel.

Boordevol beschermende functies heeft de Roclite GTX een flexibele META-PLATE voor bescherming onder de voet tegen scherpe stenen en een teenbumper om stoten tegen boomwortels te voorkomen. Het GORE-TEX membraan houdt water buiten en laat zweet ontsnappen voor droge voeten het hele jaar door.

 

Voordelen van Roclite GTX

  • Uitstekende grip: STICKYGRIP rubberen buitenzool met 6mm noppen biedt sterke grip op alle oppervlakken.
  • Waterdicht en ademend: GORE-TEX membraan houdt water buiten en laat zweet ontsnappen voor droge voeten het hele jaar door.
  • Lichtgewicht en comfortabel: POWERFLOW PRO tussenzool biedt superieure demping en responsiviteit.
  • Bescherming tegen trailgevaren: Flexibele META-PLATE en teenbumper beschermen je voeten tegen scherpe stenen en stoten.
  • Anatomische pasvorm: Nieuw ontwerp dat de hiel stevig vastzet en de tenen ruimte geeft om te spreiden voor comfort en stabiliteit.
  • Veelzijdig: Perfect voor lange wandelingen over uitdagend terrein, met het comfort en de bescherming die je nodig hebt.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen