Inov-8 RoadFly - Heren - White

Artikelnummer: 001281-WH-W-001-11.5
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De ROADFLY is de ultieme hardloopschoen voor op de weg. Deze lichtgewicht schoen biedt demping, responsiviteit en stabiliteit, zodat je snel kunt rennen op zowel gladde als ruwe ondergronden.

 

Productomschrijving

De ROADFLY combineert het beste van trailrunning-technologie in een gestroomlijnde hardloopschoen. Het MET-CRADLE zorgt voor een ondersteunende pasvorm door je voet stevig op zijn plaats te houden, ideaal voor ongelijke wegen. De Meta Flex-groef aan de voorkant biedt flexibiliteit en past zich aan elke stap aan, zodat je soepeler beweegt op oneffen terrein.

Met de BOOMERANG Footbed en de POWERFLOW PRO-tussenzool krijg je maximale demping en energie-terugwinning, perfect voor harde oppervlakken. De robuuste rubberen buitenzool biedt grip, zelfs op natte wegen, zodat je met vertrouwen kunt blijven rennen, ongeacht de omstandigheden.

Het ademende bovenwerk van engineered mesh en de slanke, gevoerde tong houden je voeten comfortabel en vrij van vuil. Reflecterende details verbeteren je zichtbaarheid tijdens runs in het donker.

 

Voordelen van de ROADFLY

  • Lichtgewicht & flexibel: Ontworpen voor snelheid en comfort op verschillende ondergronden.
  • Uitstekende grip: De rubberen buitenzool biedt betrouwbare tractie op natte wegen.
  • Optimale demping: De combinatie van BOOMERANG en POWERFLOW PRO-tussenzool zorgt voor een responsieve en comfortabele loopervaring.
  • Ademend & beschermend: Het mesh bovenwerk biedt ventilatie, terwijl de tong je beschermt tegen vuil.
  • Reflecterend: Verhoogde zichtbaarheid bij weinig licht.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen