Inov-8 Racepant - Unisex - Black

€100,00
Artikelnummer: 000427-BK-003-00XXS
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Racepant: ultra-lichte, waterdichte hardloopbroek, ideaal voor snelle races in natte omstandigheden. Biedt uitstekende bescherming en ademend vermogen voor trail-, ultra-, fell- en bergwedstrijden.

 

Productomschrijving

Race snel en beschermd in natte omstandigheden met de Racepant. Deze superlichte, waterdichte hardloopbroek is ontworpen voor snelheid en bescherming, ideaal voor trail-, ultra-, fell- en bergwedstrijden.

De Racepant voldoet aan de verplichte uitrustingseisen voor races waarbij waterdichte broeken nodig zijn. Gemaakt van 2,5-laags waterdicht materiaal met getapete naden, biedt de broek een hoge waterdichtheid van 15.000 HH, wat voldoende bescherming biedt tijdens zware regenbuien.

Elke aspect van de Racepant is ontworpen met het oog op racen. De broek heeft een hoge ademendheid van 15.000 B-1, wat betekent dat warmte kan ontsnappen, zodat je niet oververhit raakt tijdens het versnellen.

Met een gewicht van slechts 86 gram is de Racepant een superlichte uitrusting die gemakkelijk op te rollen en vast te zetten is met een lus aan de tailleband. Hierdoor is hij eenvoudig op te bergen in een racevest of heupgordel wanneer je hem niet nodig hebt.

 

Voordelen van de Racepant

    • Ultralicht: Slechts 86 gram, ideaal voor snelle races.

 

    • Hoge waterdichtheid: 15.000 HH biedt bescherming tegen zware regenbuien.

 

    • Ademend vermogen: 15.000 B-1 voorkomt oververhitting.

 

    • Compact op te bergen: Rolt gemakkelijk op en is vast te zetten met een lus aan de tailleband.

 

    • Geschikt voor diverse races: Trail-, ultra-, fell- en bergwedstrijden.

 

    • Voldoet aan verplichte uitrustingseisen: Ideaal voor races met verplichte waterdichte kleding.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen