Compressport Pro Racing Socks Winter Run - Black/High Risk Red

Artikelnummer: SCRU2039012T1
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Compressport Winter Run Sock is een hardloopsok die je voeten warm, droog en geventileerd houdt, blaren voorkomt en je prestaties verbetert.

 

Productbeschrijving 

Koude voeten gehad en daardoor voor de loopband gekozen in plaats van de donkere winterstraten? Dat is verleden tijd, want de vernieuwde versie van onze populaire winter hardloopsok is hier om je winterse runs warmer dan ooit te maken. Dankzij feedback van pro-atleten en uitgebreide labtesten, zorgen specifieke panelen ervoor dat de meest gevoelige gebieden van je voeten maximale warmte en bescherming krijgen met een knusse, thermoregulerende mix van merinowol en zijdevezels. Hoog ademende ventilatiezones voltooien het ontwerp om zweet af te voeren en ophoping van vocht tijdens intensieve inspanningen te voorkomen. Slim geplaatste 3D.Dots verhogen de grip en proprioceptie onder de voet, beschermen tegen stoten en kneuzingen op de interne malleolus en ondersteunen lichtjes de achillespees aan de achterkant. Lichte, medisch gecontroleerde compressie verbetert de bloedstroom, biedt ondersteuning en helpt je voeten warm te houden tijdens koude runs. Last but not least, een strakke boogsteun stimuleert de veneuze terugkeer en voorkomt dat de sok draait en blaren veroorzaakt terwijl je de kilometers verhoogt. Iets lager en beter geventileerd dan het trailmodel, is deze sok specifiek ontworpen voor de ontberingen van winterse wegruns. Dus in plaats van naar de sportschool te rijden, trek je Winter Run Socks aan en zie hoe je warme voeten de deur uit rennen!

 

De voordelen van de Compressport Winter Run Sock

  • Optimale thermobescherming dankzij een mix van merinowol en moerbeizijdevezels voor knusse en warme voeten.
  • Lichte compressie voor extra ondersteuning en verhoogde bloedstroom, wat helpt om je voeten warm te houden tijdens koude runs.
  • Ademende en zeer geventileerde stof, waardoor zweet en vocht snel worden afgevoerd, zodat je voeten fris en droog blijven.
  • Slim geplaatste 3D.Dots voor betere grip en proprioceptie, bescherming van de interne malleolus en lichte ondersteuning van de achillespees.
  • Strakke boogsteun voor verbeterde veneuze terugkeer en voorkoming van draaien en blaren tijdens lange runs.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen